Főzet készítése
2021. január 04. írta: P.Gabriella

Főzet készítése

Eredeti 2018.08.04-én írva

A főzet kicsit másképpen készül és nagyobb mennyiségben, mint a tea. 

 814047ef-c40b-4ead-9114-aff16c37401d.jpeg

Cickafark főzet

Főzetet ismét idény növényből jó készíteni. Ezt a fajta eljárást már alkalmankénti fogyasztásra ajánlom. Ilyenkor már tudom, hogy milyen gyógyító eljárásra készítem. Egy literes üveget megtömök lazán az összetördelt, vagy felvágott gyógynövénnyel és 80 fokos vízzel leforrázom, úgyhogy megteljen az üveg. Este készítem. Éjszakán át lefedve így hagyom állni, majd leszűröm és visszaöntve az üvegbe, a hűtőben tárolom. Egy hétig eláll. Naponta fogyasztom, langyosra melegítve. Úgy egy hetes adag.  

Jó egészséget!

 6debde6f-16e8-47d9-9e58-64c3a452f905.png

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsfuves.blog.hu/api/trackback/id/tr516370444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása