Változó kor
2022. július 11. írta: P.Gabriella

Változó kor

6ff08785-6748-4aa3-a8cf-0cebb05241d2.jpeg

 

Elkezdődött, de úgy néz ki hamar át is suhantam a kellemetlen tünetein. 
A B(ölcs)anya időszak. 
Kb. egy hete elkezdődtek a hőhullámok. Most alkalmam volt saját magamon is kipróbálni javaimat. A hőhullámok 10 percenként és kb. úgy működtem, mint egy vizes szivacs, amit megnyom valaki. Amíg a buszmegállóba eljutottam vizes lett a szép kis vászonruhám. Most jogyan tovább. Megpróbaltam mászkálni a napon, kicsit fújt is a szél, de nem sokat használt. Aztán itthon elővettem javaimat. Mivel minden oldószerben más anyagok jönnek ki ugyanabból a növényból, ezért a Női Mindenség készítményemből három javat választottam. Reggel a cseppekból vettem be, este a változó kori teát ittam és kétnaponta hasznaltam külső bedörzsölésre a testolajat. 
Egy nap után már csak napi 3 hullám volt és sokkal kevesebb tünettel. Mostanra tünetmentes vagyok. Tehát egy hét. Közben persze elgondolkoztam a mostani állapotomon. Segített benne egy nagy családi osszejövetel is. Kívulről néztem magam közben. Hogyan viselkedem, higyan élem meg a gyerekeimmel, szüleimmel való kapcsolatot. Mennyire vagyok elégedett magammal ezek és a mindennapi működésemmel. 

JÓ EGÉSZSÉGET!

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsfuves.blog.hu/api/trackback/id/tr617880025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása