Ehető, tavaszi vadvirágok
2024. február 27. írta: P.Gabriella

Ehető, tavaszi vadvirágok

f427e769-de31-4548-90e2-ca55cbe89982.jpeg

Százszorszép (bellis perenis)

Az illatuk, az ízűk, a színeik lebilincselőek. Nagyon sok vitamin és ásványianyag van bennük. Sokkal több, mint a termesztett növényi kuktúrákban. 
Használhatod szendvicsek tetejére, akár sós, akár édes az. Kásák tetejere, salátákhoz keverve. 

c7c1ad3d-039d-498c-b105-1d6cb7ff08ea.jpeg

Szártalan kankalin (primula vulgaris

cafac8af-ecd9-4e1c-9680-7a0e660dad2b.jpeg

Ibolya (viola)

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsfuves.blog.hu/api/trackback/id/tr1618340917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása