Foto - Pagonyi Gabriella
A kutatási szakirodalom azt mutatja, hogy a sásliliom kiváló minőségű élelmiszer-alapanyag, amely gazdag oldható cukrokban, aszkorbinsavban, flavonoidokban, élelmi rostokban, karotinoidokban, ásványi anyagokban, polifenolokban és más tápanyagokban, amelyek hatékonyan oldják a hőhullámokat és a vizeletürítést, oldják a zúzódásokat és elállítják a vérzést, erősítik a gyomrot és az agyat, valamint csökkentik a szérum koleszterinszintjét.
Foto - Pagonyi Gabriella
Képzeld! Még sosem jutott eszembe megfőzni, vagy akár a tiszta növényi testet tartósítószerrel, vagy cukorral beszennyezni! Mert semmi szükség nincsen rá. A növény iránti tiszteletből, kifejezem hálámat és nyersen eszem meg. Így → https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0ZVnpfWCw6mwmCbnvnm3knDihC6n52KtQGahXjijzBVfgGSSiTjhY5eJpbUCx2HzPl&id=100012167506783
Foto - Pagonyi Gabriella
Foto - Pagonyi Gabriella