Sáslilom
2025. június 30. írta: P.Gabriella

Sáslilom

 

img_0634.jpeg

Foto - Pagonyi Gabriella


A kutatási szakirodalom azt mutatja, hogy a sásliliom kiváló minőségű élelmiszer-alapanyag, amely gazdag oldható cukrokban, aszkorbinsavban, flavonoidokban, élelmi rostokban, karotinoidokban, ásványi anyagokban, polifenolokban és más tápanyagokban, amelyek hatékonyan oldják a hőhullámokat és a vizeletürítést, oldják a zúzódásokat és elállítják a vérzést, erősítik a gyomrot és az agyat, valamint csökkentik a szérum koleszterinszintjét.

Innen - pmc.ncbi.nlm.nih.gov

img_0637.jpeg

Foto - Pagonyi Gabriella

Képzeld! Még sosem jutott eszembe megfőzni, vagy akár a tiszta növényi testet tartósítószerrel, vagy cukorral beszennyezni! Mert semmi szükség nincsen rá. A növény iránti tiszteletből, kifejezem hálámat és nyersen eszem meg. Így → https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0ZVnpfWCw6mwmCbnvnm3knDihC6n52KtQGahXjijzBVfgGSSiTjhY5eJpbUCx2HzPl&id=100012167506783

img_0635.jpeg

Foto - Pagonyi Gabriella

img_0638.jpeg

Foto - Pagonyi Gabriella

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsfuves.blog.hu/api/trackback/id/tr5718898452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása