Az évszak és a sok eső hozadéka, hogy újra mutogatják harsogó zöldjüket az erdő-mező vadsalátái. Minden utamon szedek egy-egy csokorral, és vagy helyben elmajszolom, vagy hazaviszem és a főtt ételem támogatójaként, nyersen eszem. Rengeteg klorofillt tartalmaznak, az ásványi anyagok, ásványi sók és vitaminok mellett. Mindegyik ajandék a testnek. Tápanyagban igen gazdagok, mert tiszta, teljes, manipulálatlan minden részük. Ezért sokkal táplálóbbak, mint a kerti kultúrás társaik.
Ilyenek: bojtorjánsaláta, pitypanglevél, pásztortáskalevél, podagrafű, tyúkhúr, turbolya.
A képen látható étek, vargánya szószos tészta.
A bejegyzés trackback címe:
https://varazsfuves.blog.hu/api/trackback/id/tr9218251773
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.